Bablo on pitkän linjan soft rocklaulaja, joka tunnetaan erityisesti karheasta raspikurkkusoundistaan. Musiikinystäviä Bablo on ilahduttanut jo 30 vuoden ajan kiertäen Suomea ja levyttäen toinen toistaan hienompia kappaleita. Näistä tunnetuimpia ovat muun muassa Alanyan kuningas, Reissumies, Kauas vuorten taa (Whiskey in the Jar), Paikka auringossa, Kaipaan, Taivas sinivalkoinen (Jersey Girl) ja Mies joka ei koskaan tanssi.

Bablon musiikin ja tulkinnan monitahoisuudesta sekä monipuolisesta kohdeyleisöstä kertoo myös se, että perinteisten keikkapaikkojen lisäksi Bablo on ollut mukana esimerkiksi Syksyn sävelessä ja Tangomarkkinoiden finaalissa vuonna 2013.

Perinteisen mies ja kitara -tulkinnan mausteena Bablo hyödyntää livetaustoja, jotka mahdollistavat täyteläisen soundin myös soolona esiintyessään.

Alkuvuonna 2017 julkaistiin Puoliksi täysi -single

Huhtikuussa 2017 Bablo feattasi FAMin tuoreella singlellä Mies eikä mikään, musiikkivideo löytyy mm: YouTubesta. Lisäksi Bablo julkaisi saman kuun aikana soolosinglen Viimeinen Ässä, joka on sijoittunut muun muassa YLE Radio Suomen soitetuimpien kappaleiden listalle. Syksyllä 2017 hän teki myös dueton Marita Taavitsaisen kanssa. Single, Suotuisat kuut, julkaistiin alkuvuodesta 2018. 

Uusin single Jos yhtään heikompi oisin julkaistiin vappuna 2020. Uusi single näyttää välähdyksen uudesta aikakaudesta

Bablo on suuren muutoksen tiellä. Tänään julkaistu single "Jos yhtään heikompi oisin" on musiikillinen irtiotto, joka esittelee välähdyksen uudistumisen matkalta.

"Oli aikaa kelailla, et miks pitäis tehdä aina jonkun ennalta luokitellun genren mukaan? Voin tehdä mitä vaan. Haluan tehdä itseni kuuloista musiikkia."

Bablo onkin laittanut lähes kaiken uusiksi. Uuden tuotantosuunnan lisäksi Bablon ympärillä on nykyään uusi bändi sekä joukko uusia biisintekijöitä ja yhteistyökumppaneita.  Jos yhtään heikompi oisin -kappaleessa pohditaan nykyajan murheita ja ihmiselämän haavoittuvuutta, mutta samaan aikaan kuulijalle välittyy tunne vahvasta sisäisestä voimasta ja uskosta tulevaan. 

Viimeisen "Titaanin" ääni on vain kypsynyt 30 vuoden aikana, ja luvassa on väkevä paluu alan kärkikaartiin. 

 
 
 
Instagram