Tarinoita matkasta ja matkan varrelta :


10.05.2020

Terve.

Tervetuloa uusille sivuilleni.

Mietin ekana et mitä sitä kirjottas?Kertosko menneistä vai elämästään tähän asti… ni päätimpä, et kerron mitä tulee tapahtumaan.

No nämä sivut on saatu auki joten se on jo tapahtunut ja varmaan mainokset pyörii jo facessa yms…  että Ihme4ten kanssa hilipastiin 1.5 klo 18.00 keikalle.fi livekeikka … antaumuksella….

Studio 57 Finland oy.n ja Masi Isohannin mahtavalla avustuksella, polkastiin uusi sinkku radioihin ja kaikkialle internetin maailmoihin…Jos yhtään heikompi oisin on sinkun nimi ja tehty Janne Saksan kanssa. On toki tehty muutakin…yhteistyötä on sovittu myös itänaapurin suuntaan mutta siitä kerron myöhemmin…on ollut ihanaa huomata kuinka mahtava tiimi on kehittynyt yllättäen tukiryhmäksi ympärilleni.. Se lämmittää sydäntä ja mieltä ja antaa uskoa kaikkeen tulevaisuudessa.

Suuri kiitos teille jotka kuljette kanssani tälle suurelle seikkailulle joka alkaa NYT.

Kehitymme oy, team Bablo, Ihme4set, Subreme sound oy, Studio 57, Jailbird tattoo, Mika Suvanto, Kekku Koski ja Dex Viihde oy

Sekä eritoten te rakkaat fanit, jotka olette olleet jo pitkän matkan mukana, tervetuloa uudelle reissulle ja se alkaa juuri Nyt.

Rakkaudella

Bablo 


 
 
 
Instagram